RETURNARE PRODUSE

Program: luni-vineri: 9:00 - 17:00

E-mail: office@slei.ro


Dvs aveţi dreptul legal de a returna produsele achizionate fără a preciza motivele in termen de maxim 14 zile de la data in care ati intrat in posesia produselor.

 

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră. In acest scop, aveti la dispozitie formularul standard de retragere de mai jos sau  puteti face orice alta declaratie neechivoca prin care va exprimati decizia de retragere din contract specificand produsele achizitionate (e-mail) iar noi va vom comunica fara intarziere, confirmarea de primire a formularului de retragere.

 

Descarca formular de retragere

 

De la data la care ne-ati comunicat decizia dvs de retragere, aveti la dispozitie maxim 14 zile sa ne transmiteti produsele. Pentru siguranta trasportului produsului pe care doriti sa-l returnati, este necesar sa fie trimis cu optiunea "deschidere la livrare", in caz contrar, nu vom primi produsul. De la data la care intram in posesia produselor va vom returna contravaloarea acestora in maxim 14 zile.

 

Produselor returnate care prezinta deteriorari mecanice, fizice si optice, lipsa amblaj original sau ambalaj deteriorat li se vor aplica principiul diminuarii valorii conform prevederilor legale intr-un procent de maxim 30% din valoarea initiala.