Cum comand? 

Aceasta sectiune este un rezumat al termenilor si conditiilor pentru a facilitata dialogul cu dvs. Inainte de a comanda produse pe acest website sau prin intermediul e-mai-lului/numarului de telefon, te rugam sa citesti in integralitate sectiunile cu termenii si conditiile care detaliaza toate aspectele privind drepturile si obligatiile dvs si ale noastre, privind comanda, livrarea, returul si costurile aferente.

 

Pentru a comanda online pe site-ul nostru, apasa butonul ''adauga in cos'', ulterior poti verifica produsele pe care le-ai selectat, avand optiunea sa-ti continui cumparaturile sau sa treci direct la facturare.

De asemenea poti comanda produsele preferate printr-un mesaj la adresa de e-mail office@slei.ro sau ne poti contacta la numarul de telefon: 0771 088 699.

Pentru a fi procesate in aceeasi zi, comenzile trebuie sa fie efectuate pana in ora 10:00.

Comenzile efectuate vor fi verificate de catre reprezentantii societatii dupa care veti primi o confirmare a comenzii

 

Pretul produselor din acest site sunt prezentate TVA inclus.

Ca modalitati de plata acceptam plata cu cardul sau plata in momentul primirii coletului (ramburs)

Termenul de livrare este de cca 2-4 zile lucratoare, in functie de curierul selectat.

Costul standard de livrare este de 25lei.

Livrare este gratuita la comenzile mai mari de 199 lei

 

Dreptul de retur se acorda daca  in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii produselor ne anuntati ca doriti sa le returnati, iar intr-un termen de inca maxim 14 zile ajung in posesia noastra, cu conditia ca acestea sa fie neutilizate/neuzate si in ambalajul original, in caz contrar se va aplica principiul diminuarii valorii.

Produselor returnate care prezinta deteriorari mecanice, fizice si optice, lipsa amblaj original sau ambalaj deteriorat li se vor aplica principiul diminuarii valorii conform prevederilor legale intr-un procent de maxim 30% din valoarea initiala

 

Costurile directe legate de returnarea produselor sunt in obligatia dvs si vor fi platite de dvs.

Produsele comercializate pe site beneficiaza de garantie de conformitate