Sectiune “ Modalitati de Livrare’

 

1. Prin curier

Societatea noastra  livrează în toată țara prin serviciile de curierat rapid ale Fan Courier, DPD, Sameday, într-un interval aproximativ de  24 ore de la confirmarea comenzilor, costul standard fiind de 19 lei in raza de acoperire a curierilor (pentru produsele cu valoare pana in 400 lei). In cazul in care doriti livrarea intr-o locatie diferita, ce depaseste aria de acoperire standard, pretul de transport este calculat in functie de kilometri suplimentari. Inainte de confirmarea comenzii vi se va comunica pretul de transport exact.

Pentru produse achizitionate pe site, cu valoare mai mare de 400 lei se acorda transport standard gratuit in raza de acoperire a curierilor.

Pentru siguranta transportului produsului catre dvs, acesta va fi trimis cu deschidere la livrare.

2. Ridicare personala gratuita

In cazul in care vrei sa iti ridici personal produsul, te rugam sa specifici aceasta alegere in momentul plasarii comenzii. Te asteptam la adresa: str. Amurgului nr74, Popesti-Leordeni, Ilfov (la 3 minute de metrou Dimitrie Leonida), de luni pana vineri, intre orele 09:00 - 17:00 unde poti ridica produsul

Dupa primirea comenzilor, societatea noastra va verifica corectitudinea informatiilor si ulterior va confirma comanda.

Comenzile înregistrate pe acest site dar neconfirmate de către clienți nu vor fi puse în livrare.

Punerea în livrare a coletelor se va efectua doar după ce clientul va confirma comanda înregistrată. Neconfirmarea comenzilor într-un interval de cel mult 48 de ore de la înregistrare, duce la anularea acestora.  

 

Pentru a fi procesate in aceeasi zi, comenzile trebuie sa fie trimise pana in ora 14:00. Comenzile înregistrate după 14:00 vor fi procesate și puse în livrare în următoarea zi lucrătoare. 

 
Situațiile de urgență precum: condiții meteo extreme, blocaje rutiere și accidente sau alte situații speciale care privesc strict programul de muncă al firmei de curierat, pot produce decalaje ale intervalului de livrare. In cazul aparitiei unor astfel de situatiii va vom comunica termenul de livrare specific.