Comanda pasta de dinti online direct de pe slei.ro. Alege din gama variata de produse si branduri si umple cosul de cumparaturi.

Lasa-ti timp liber si pentru alte activitati care iti plac chiar daca igiena dentara este extrem de importanta. Poti comanda online tot ce te intereseaza incepand de la pasta de dinti. 

O gama variata de produse asteapta sa fie adaugate in cosul tau de cumparaturi. Curierul este cel care ti le va livra chiar pana in fata usii. Totul decurge foarte simplu. Tu comanzi din confortul casei tale, iar curierul ti le aduce chiar la tine acasa. Ne ocupam noi de restul detaliilor. Bucura-te de cumparaturile tale chiar de a doua zi dupa ce o trimiti catre noi. 

Ca si branduri pentru igiena dentara pe care le poti gasi pe slei.ro enumeram urmatoarele: pasta de dinti Colgate, pasta de dinti Corega, periuta de dinti Colgate, apa de gura Listerine, apa de gura Colgate, apa de gura Aquafresh, apa de gura Parodontax, periuta de dinti Lacalut, periuta de dinti Sensodyne, periuta de dinti Parodontax etc.

Intra si verifica disponibilitatea stocului pentru a initia o comanda!