Viziera de protectie - echipament de lucru tip ecran plastic
12,90 RON

Disponibilitate: In stoc

SKU
37355

Viziera de protectie - echipament de lucru tip ecran plastic

Viziera de protectie - echipament de lucru tip ecran plastic este un instrument care ajuta la o protectie suplimentara pentru persoanele care interactioneaza direct cu un numar mare de persoane, care sunt in contact direct cu publicul sau care lucreaza in apropierea altor persoane.

Viziera de protectie din plastic transparent are dimensiunea necesara pentru acoperirea in totalitate a partii din fata a capului, asigurand astfel protectia intregii fete.

Viziera de protectie din plastic, transparent, se poate ajusta la diferite dimensiuni avand prindere reglabila. 

Viziera de protectie din plastic este in mod special indicata pentru angajatii din sectorul: comertului cu amanuntul (magazine mici, minimarketuri, supermarketuri, hipermarketuri, piete, etc), productiei, birouri in care spatiile sunt deschise. 

Viziera de protectie este executata din material plastic, transparent, avand material de protectie a fruntii si bentita ajustabila pentru fixare. Se poate reutiliza deoarece viziera de protectie din plastic se poate curata integral cu alcool sau/si dezinfectant, curatarea fiind usoara. 

Viziera de protectie din plastic transparent are dimensiunile si forma prin care se permite miscarea capului fara probleme, greutatea acesteia fiind redusa. 

Deoarece viziera de protectie din plastic transparent are in partea frontala o distantare care permite circularea eficienta a aerului si creaza un spatiu suficient pentru echelarii de protectie sau de vedere.

Rezistanta chimica este foarte buna, viziera de protectie din plastic transparent nu se matuieste in conditii normale de utilizare.

Pentru o protectie supliementare, se recomanda utilizarea in acelasi timp cu viziera de protectie din plastic si a ochelarilor de protectie si a mastilor. 

* aces produs NU este un dispozitiv medical

**acest produs nu este omologat.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsViziera de protectie - echipament de lucru tip ecran plastic
Rating-ul dumneavoastra