Solutie de scos pete Nufar pentru masina de spalat 500ml
Pret standard 15,40 RON Pret special 10,99 RON

Disponibilitate: In stoc

SKU
34996

Nufar – scos pete va ajuta sa indepartati petele persistente, fara a ataca tesatura sau culorile materialului. 
Nu ataca tesatura si nici culorile materialului. Nu contine clor!

Este produsul ideal pentru indepartarea petelor de pe orice fel de tesaturi albe sau colorate. Solutia este foarte eficienta in eliminarea petelor de: alimente (ulei, untura, fructe, ketchup, vin rosu, legume, ciocolata, ceai, cafea, lapte), motorina, vaselina, machiaj (ruj, fard, mascara, fond de ten), sange, transpiratie, pix, cerneala, carioca etc.
Recomandat pentru: toate tipurile de tesaturi albe sau colorate, covoare si tapiterii, canapele, saltele, draperii.

Mod de utilizare:

Pentru pete dificile
Aplicati direct pe pata, frecati usor cu o perie sau un burete, lasati sa actioneze 10-20 minute, dupa care spalati in mod obisnuit cu detergent. Petele vor disparea numai dupa spalare. Pentru pete deosebit de persistente, operatiunea se poate repeta. Pentru indepartarea petelor de pe covoare, tapiterii si saltele se impune clatirea dupa efectuarea operatiunii. Recomandam utilizarea manusilor de protectie la frecare.

Precautii:
Recomandam efectuarea unui test pe o zona ascunsa a materialului (spatele mansetelor, gulerelor etc). Consultati intotdeauna instructiunile de spalare de pe eticheta tesaturii. Evitati sa aplicati produsul pe partea metalica a hainelor (nasturi, fermoare, alte accesorii).

Pentru masina de spalat 
Dozati cantitatea normala de detergent de rufe si adaugati in compartimentul corespunzator cca 100 ml de produs Nufar Scos Pete. Continuati ciclul normal de spalare. Se poate adauga o doza de solutie la fiecare spalare.

Pentru spalare manuala 
Adaugati cca 100 ml de solutie in 5 l de apa calda si detergentul de rufe obisnuit. Lasati tesaturile la inmuiat cca 30 minute dupa care clatiti bine.

Precautii: Produsul este coroziv. Provoaca arsuri. A se pastra sub cheie si a nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu pielea si cu ochii. La contactul cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta medicul. A se purta manusi de protectie corespunzatoare.In caz de accident sau daca va simtiti rau, a se consulta imediat medicul (daca este posibil, i se arata eticheta).

Specificatii
BrandNufar
Tip produsLichid
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSolutie de scos pete Nufar pentru masina de spalat 500ml
Rating-ul dumneavoastra