GPS Auto NaviTel EasyTrack 7 inch HD, Navigatie AUTO, TAXI, TIR, CAMION, SALVARE, IGO 3D Full EUROPA+ROMANIA

Construit pe platforma Windows CE 6.0 si echipat cu softul de navigatie iGO Primo 2.4 cu harti FULL EUROPA (updatate la 01.01.2016) care includ 48 de tari, cladiri 3D, cautare dupa POI (puncte de interes), cautare rapida dupa numar de bloc.

Pret standard 480,00 RON Pret special 329,00 RON

Disponibilitate: In stoc

SKU
gps-001-slei

Ofera rute alternative, in cazul in care ruta initial calculata nu este cea dorita de dvs.

Adrese puncte de interes (POI): hotel, medical (farmacii, spitale, etc.), benzinarii, restaurante, puncte de atractie, cumparaturi, etc. 

Setarea tipului de traseu dorit (rapid, scurt, usor, ecologic (verde) ), astfel puteti opta pentru traseul potrivit pentru a ajunge la destinatia dorita.

Inainte de a incepe navigarea traseului selectat, vi se ofera o perspectiva asupra traseului, pentru a va asigura ca este traseul pe care doriti sa il urmati.

Recalculeaza traseul automat in momentul in care va abateti de la traseu.

Modul realist de afisare a intersectiilor, trece automat in afisajul: mod noapte/zi.

Functia de asistenta automata audio si vizuala la schimbarea benzilor: va arata si va ghideaza pe banda de circulatie pe care trebuie sa va incadrati.

Afisare 3D pentru cladirile importante din Europa, inclusiv Romania, pentru o orientare mai buna.

Voce TTS pentru limba romana: aceasta setare va anunta cand trebuie sa virati pe o anumita strada si va spune si numele acestei strazi (ex: in 100 m virati stanga pe strada Trapezului).

Pachetul Conţine:

  • 1 x GPS Navigator
  • 1 x Încărcător Maşină
  • 1 x Cablu USB
  • 1 x Suport Parbriz
  • 1 x Manual 
Specificatii
Producator Nu
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsGPS Auto NaviTel EasyTrack 7 inch HD, Navigatie AUTO, TAXI, TIR, CAMION, SALVARE, IGO 3D Full EUROPA+ROMANIA
Rating-ul dumneavoastra