Domestos solutie WC Power Fresh Ocean 700ml
Pret standard 15,45 RON Pret special 10,51 RON

Disponibilitate: Stoc limitat!

SKU
15926

Domestos solutie WC Power Fresh Ocean 700ml

Domestos Power Fresh WC Gel este un produs pentru curatarea zilnica a toaletei.

Formula sa speciala omoara microbii (bacterii, fungi, spori, virusuri), curata, indeparteaza depunerile de piatra si improspateaza timp indelungat.

Sistemul inovator de dispersie permite curatarea zonelor greu accesibile. De asemenea, formula sa creaza un scut protectiv ce ramane pe vasul de toaleta chiar si intre tragerile de apa.

Instructiuni de folosire:

Se desurubeaza capacul, apoi se toarna gel intr-un mod uniform sub marginea vasului de toaleta (aproximativ 80 ml); Lasati sa actioneze timp de 30 minute, trageti apa si, daca este necesar, folositi peria. Pentru rezultate optime impotriva murdariei dificile, lasati sa actioneze cel putin 60 de minute. 

Important: 

Pastrati numai in recipientul original. Utilizati numai in WC. Clatiti bine dupa ce ati imprastiat. Inainte de a fi aruncat, ambalajul va fi golit complet. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Provoaca arsuri grave ale pielii si lezarea ochilor. Poate fi coroziv pentru metale. Toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati numai in recipientul original. Evitati dispersarea in mediu. In caz de contact cu pielea (sau parul), indepartati/scoateti imediat imbracamintea contaminata. Clatiti pielea cu apa/faceti dus. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa, timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Sunati imediat la un centru centru de informare toxicologica/un medic. Colectati scurgerile de produs. Aruncati continutul/recipientul in conformitate cu reglementarile nationale. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Specificatii
Brand Domestos
Tip produs Lichid
Tip rufe N/A
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsDomestos solutie WC Power Fresh Ocean 700ml
Rating-ul dumneavoastra