Deodorant spray Garnier Mineral Magnesium Ultra Dry, pentru femei, 150 ml
10,29 RON

Disponibilitate: In stoc

SKU
37165
Deodorant spray Garnier Mineral Magnesium Ultra Dry, pentru femei, 150 ml

Acest antiperspirant ofera 72h protectie impotriva mirosurilor neplacute si 48h protectie instantanee impotriva umiditatii. Piele uscata imediat dupa aplicare. Nu lasa urme albe. Produsul este testat dermatologic.

Ingredinete si inovatie: Formula este imbogatita cu Magneziu*, un mineral cu o super putere de absorbtie. Nu contine alcool etilic. *Oxid de Magneziu
 
Mod de utilizare: Agitati bine inainte de utilizare. Pulverizati de la o distanta de 15 cm de axila. In cazul blocarii pulverizatorului, tineti produsul cu capul in jos si clatiti-l cu apa fierbinte. ATENTIE. AEROSOL EXTREM DE INFLAMABIL. Recipient sub presiune. Poate exploda daca este incalzit. Tineti departe de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari deschise si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. A nu se pulveriza pe flacara deschisa sau pe orice material incandescent. A nu se gauri sau arde nici dupa golire. A se feri de lumina soarelui. Nu expuneti la temperaturi de peste 50 °C. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati pulverizarea spre ochi sau pe piele iritata si inhalarea deliberata. Nu folositi pentru orice alt scop decat cel pentru care produsul este destinat. A nu se utiliza intr-un spatiu inchis.
Specificatii
Brand Garnier
Pentru Femei
Tip produs Spray
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsDeodorant spray Garnier Mineral Magnesium Ultra Dry, pentru femei, 150 ml
Rating-ul dumneavoastra