Ace inalbitor 1l Regular
Pret standard 10,19 RON Pret special 5,99 RON

Disponibilitate: In stoc

SKU
0074

Ace inalbitor Double Protection Hygiene - Fiber Care, cu formula noua de multi curatare, vei obtine cu usurinta cele mai bune rezultate in curatenia casei tale. Acesta este ideal de utilizat pentru indepartarea petelor , pentru inalbirea tuturor suprafetelor casei tale , dar si pentru ca rufele tale sa capete un alb stralucitor.

Atentie : Ace inalbitor poate fi corosiv pentru metale. Acesta provoaca iritarea pielii si in contactul cu ochii provoaca o iritare grava. Este foarte toxic pentru mediul acvatic pe termen lung. 

Recomandarea producatorului este sa nu folositi Ace inalbitor impreuna cu alte produse. Acesta poate elibera gaze foarte periculoase precum clorul. 

Pastrati Ace inalbitor doar in recipientul original si nu il lasati la indemana copiilor. 

In cazul in care luati contact direct cu produsul Ace inalbitor clatiti cu apa din abundenta. In cazul contactului cu ochii spalati pret de cateva minute. Daca iritarea ochiului inca persista si dupa clatire consultati de urgenta un medic.

In cazul in care din greseala se produce ingerarea produsului Ace inalbitor sunati de urgenta la un Centru de Informare Toxicologica. 

Nu utilizati niciodata inalbitor Ace pentru hainele colorate, lana, matase si piele. 

A se utiliza de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Cantitate: 1l

Specificatii
BrandAce
Tip produsLichid
Tip rufeUniversale
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAce inalbitor 1l Regular
Rating-ul dumneavoastra